18 sept 2008, 8:40

Треска 

  Poesía » De amor
494 0 0

  Студено е.

Тишината ме докосва по краченца.

Усещам те плавно до мен.

Гушкам те като езиче.

Целувам те като елексирче.

Топя се като дрямка.

Но ти си ухание нежно.

Почувствай ме.

Гали ме като за сън...

Но ми говори палаво.

Разголи мислите си.

Чакам те, както светлината - мене.

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??