Sep 18, 2008, 8:40 AM

Треска 

  Poetry » Love
493 0 0

  Студено е.

Тишината ме докосва по краченца.

Усещам те плавно до мен.

Гушкам те като езиче.

Целувам те като елексирче.

Топя се като дрямка.

Но ти си ухание нежно.

Почувствай ме.

Гали ме като за сън...

Но ми говори палаво.

Разголи мислите си.

Чакам те, както светлината - мене.

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??