2 feb 2008, 8:44

Тревога 

  Poesía
596 0 1

Тревожна съм...

Не искам да се срине -

светът изграждан със години...

 

О, Боже, помогни ми,

в най-лошия за мен момент!...

С надежда, вяра, зареди ме...

да гледам с поглед чист напред...

© Злаклунен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??