26 mar 2021, 23:08

Трикове на пролетта в гората 

  Poesía » Filosófica
620 0 0

Къде са ми крилете от детството,

къде ми е забавният израз

на нескрито недоволство,

със свити юмруци, без плач.

 

Лукаво издебвам сезона,

преди да сплете зелени шапки

на всички дървета и храсти,

за да ги потърся в гората.

 

Къде може да са скрити

и полезни крилете от детството,

ако не в дома на дивото сърце,

хвърчащо с лицето на зората.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??