4 jul 2018, 3:58

Трудна за обичане 

  Poesía » De amor
772 5 2

Такава съм – нелесна за обичане,
торнадо, оживяло преди края,
не съм красив рефрен за вричане,
ни картичка със логото на рая.

 

Различна съм, не съм и за разбиране,
морето ми е плитко до колене,
чуплива съм и трудна за събиране,
тайфуните са нежност спрямо мене.

 

Такава съм, опасна за прегръщане,
бодлите ми убождат до кървене,
когато ме изгониш пак завръщам се,
в сърцето ти... обречено на мене.

 

 

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??