31 ene 2008, 21:58

Трудно е! 

  Poesía » De amor
1026 0 0
    Трудно е!

Знаеш ли?! Всичко свърши.
Всичко е пепел сега.
Омразата между нас ни довърши.
И остана само онази тъга.

Трудно е, да! Трудно е да забравя.
Трудно е да спра да обичам.
Трудно е, защото в любовта още се вричам.
Но тази любов още ме изгаря.

Как да залича спомените, кажи
и да тръгна отново по пътя си.
Как, след като в сърцето има празнота
и целият свят е потънал в самота.

Обичам и прости за това,
но разбитото ми сърце надделя.
Прости, че осъзнавам едва сега
колко тъжна е без теб нощта.

© Тя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??