15 oct 2013, 1:48

Трудно е да ме обичаш 

  Poesía » De amor
1167 1 2

Знаеш ли, трудно е да ме обичаш.

Понякога студена съм като есенна вълна.

Друг път пък като лятно слънце

те дарявам с топлина...

 

Понякога идвам тихо в нощта

и с целувка те приспивам,

а после бързо сутринта

неусетно си отивам...

 

Трудно е да ме обичаш...

Такава като вятър променлива.

Понякога съм ужасно силна,

а понякога толкова ранима...

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??