13 oct 2009, 21:11

Трудно е, когато съдбата си не можеш да избереш 

  Poesía » Otra
583 0 1


Трудно е да се живее на този свят!

Трудни са дните без смях!

 

Трудно е настоящото време!

Трудно е да носиш туй бреме!

 

Трудно е шепотът да се запомни.

Трудно е да са реални идеите огромни.

 

Трудна е песента без любов.

Труден е светът без онзи зов.

 

Трудна е свободата несподелена.

Трудно е с нежност студена.

 

Трудно е да си различен.

Трудно е всеки да е критичен.

 

Трудно е позора да понесеш.

Трудно е, когато съдбата си не можеш да избереш.

 


© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ами разбира се, че е трудно,няма нищо лесно,а за съдбата няма защо да се тревожиш.По-скоро тя нас избира, а не ние нея!
Propuestas
: ??:??