24 may 2013, 11:40  

Трудът 

  Poesía » De amor
539 0 0

                                                      Трудът е пътят към успеха,

                                             за мен е ключ на божеството,

                                             издигнал над света човека,

                                             като ангел над доброто.


                                             Знам, че всичко се постига,

                                             но трябва силно да се трудиш,

                                             трудът е ценен като книга,

                                             но не може да се купи.


                                             Той пробужда светогледа,

                                             води към далечните пътеки,

                                             където светъл ангел гледа

                                             и чака да вървим след него.


                                            И щом крилата му докоснеш,

                                            значи си успял в живота,

                                            но чака ни той още надалеко,

                                            докато пак не го докоснем.

                                            

                                             

   

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??