15 sept 2007, 11:13

Труп на приятелство 

  Poesía
547 0 2

Трупът на истинско приятелство
лежи захвърлен на тротоара,
а напразни лъжи и ласкателство
притискат всичко под пара.


Кървят още крилата отрязани,
неспособни отново да летят
и раните, от нищо непредпазени
и те кървят. Така кървят!


Сълзите докосват цимента
и оставят влажни следи,
разядено като филмова лента,
приятелството нейно боли!


Едно приятелство умря на бордюра,
подритвано от хорски съдби
и споменът за две момичета весели, щури,
с трупът му ще изгори...

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??