5 mar 2008, 10:45

Трябва да го видя! 

  Poesía
729 0 8
Той ме иска, той обича...
аз му липсвам...
Искам го! Във мене почва буря,
стена, прелъстена, вдишвам и треперя,
искам да го видя!...
Да ме люби, да целува,
премаляла от очакване.
Сърцето се вълнува
и прескача,
а очите ми го търсят
в здрача...
Ръка протягам и отново
от душата му пленена,
стена... във леглото му
аз тръпнеща,
обливат ме вълни горещи
и когато почне да ме люби...
тялото ми иска още!...
Сривам се и спирам...
да мечтая, дъх задържам...
едва възпирам се
да изкрещя...
от очите ми сълза надниква...
Аз трябва да го видя!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??