15 dic 2013, 20:48

Трябва само време 

  Poesía » De amor
718 0 12

                         Аз зная, има дни, в които

                         се чувствам сива, необичана

                         и болката, зад смях прикрита

                         е тиха, само нощем сричана...

 

                         Но трябва леко да докосна

                         във въздуха танцуващо листо,

                         да се заровя във тревата росна,

                         наум  да преброя до сто...

                         Или в прозореца ти да надникна,

                         да те целуна през стъклото,

                         да чуя папратите как поникват

                         и меко шепнат ми в ухото,

                         да чуя вятърът как нежно клати

                         на кленовете старите върхари,

                         да ме примамят хълмове познати,

                         да се загубя по пътеки стари...

 

                        И вече знам, магията е в мене

                        и в теб – ти, който ме обичаш,

                        и трябва време, трябва само време,

                        за да повярваме в това обричане!

© Рада Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??