5 feb 2022, 9:32

Трябваш ми щастлива 

  Poesía
371 0 1

Трябваш ми щастлива

като слънцето наранина,

което ме целува по зениците,

като росата по краката боси сутрешна,

като нежното докосване на утрото,

ми трябваш ти -

щастлива -

като омайниче, разцъфнало в ливада,

като капчица божествена наслада,

като пчела работна,

като глас, извиващ песента си…

Така ми трябваш ти,

щастлива.

Така ще вярвам аз,

че смисъл има.

 

© Капка Роса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??