30 abr 2006, 12:58

Трябваше ли... 

  Poesía
625 0 2
Трябва ли да идва края,
трябва ли да тровим нашия живот?
Искам отговор, но зная,
че отиваш си в най-кратък срок.
...
Трябва ли да ме обричаш всеки ден да страдам за теб,
да не знам коя съм аз.
Въпреки това, желая ти късмет,
казваш, чакай да замина... всичко в нас изстина...
...
Не разбра ли не искам просто "Сбогом",
знайм, че кратка спирка няма да ти бъда само.
Тръгваш, как искам да те спра,
но знам, че няма как да те задържа.
...
Трябва ли да заличим всеки общ спомен,
сякаш нищо между нас не е било.
Кънти това твое ужасно "Сбогом",
сърцето от сега натък остава си само.
...
Трябва ли да бъда силна,
да не плача?
Трябва ли да посрещам сам самичка здрача,
а в сърцето песен тежка да ехти...
...
Но знай няма да бъде така както искаш ти.
Аз няма да спра да те обичам.
Където искаш там бъди,
всеки ден името ти в молитва ще изричам...
...
Ще ти го върна,но с любов,
ще разбереш, че съм влюбена жена.
Трябваше ли таз съдба,
тъй да си играе с любовта....
...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??