Думите за него
нищо не струват,
а гледа в очите,
когато ги реди.
Обича от небето
звезди да ти сваля,
а всъщност говори лъжи.
Недей да му вярваш
и ти както мене.
Не ставай глупачка и ти.
Бягай от него
докато още е време,
защото и теб ще рани.
Във него се влюбих
и аз както тебе,
но после си тръгна от мен.
Излизаше с мене,
а после със тебе
и скоро е време
и теб да смени.
Повярвай момиче,
за него не значиш
и красивото в теб
не ще оцени.
Тръгни си навреме
преди да усетиш
как сърцето силно боли.
Християна Рачева
© Християна Рачева Todos los derechos reservados