20.08.2016 г., 19:20 ч.

Тръгни си навреме 

  Поезия » Любовна
867 0 0

Думите за него

нищо не струват,

а гледа в очите,

когато ги реди.

Обича от небето

звезди да ти сваля,

а всъщност говори лъжи.

 

Недей да му вярваш

и ти както мене.

Не ставай глупачка и ти.

Бягай от него

докато още е време,

защото и теб ще рани.

 

Във него се влюбих

и аз както тебе,

но после си тръгна от мен.

Излизаше с мене,

а после със тебе

и скоро е време

и теб да смени.

 

Повярвай момиче,

за него не значиш

и красивото в теб

не ще оцени.

Тръгни си навреме

преди да усетиш

как сърцето силно боли.

 

Християна Рачева

© Християна Рачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??