18 feb 2008, 21:32

Тръгвам 

  Poesía
534 1 3

Запомни ме каквато съм сега.
Чиста и неопетнена,
свободна, непокорна...
Приветливо красива.

 

 

Нека бъда вечен спомен.
Бял незабравим и светъл.
Спомен тъжен.
Топъл, ненатрапчив.

 

 

Мисли понякога за мен.
Когато си щастлив.
Когато чувстваш, че летиш.
Мисли за мен, ще го усетя.

 

 

Тръгвам, но не ме поглеждай във очите.
Не искам със сълзи да ме запомниш.
Тръгвам, докато не съм сгрешила да остана.

 

 

Тръгвам, за да ме запомниш все
тъй истинска и млада.
Тръгвам, за да бъда винаги
мечта неизживяна.

 

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??