5 may 2011, 20:39

Тръгвам си... 

  Poesía » De amor
653 0 2

Тръгвам си...

Не бързам...

Вече няма за какво...

Имам цял половин живот пред себе си...

А зад мен -

само стъпки...

и цяла вечност чакане...

На теб...

Духовна моя половинке,

човек "с голямо Ч",

дрън-дрън с голямо "Д"...

мечтан, бленуван и копнян...

Напразно...

Защото "няма такова животно"!

А дори и да те има,

мен вече ме няма!

© Таня Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??