29 sept 2007, 13:22

Тръгваш 

  Poesía
684 0 14

Тръгваш...
късат се струните,
Тръгвам...
жалко безумие,
ще те спра, ще ме спреш,
ще потънем в стремежи,
а не бива, ще боли до полуда...
Идваш...
сбъдва се слънцето,
Идвам...
всичко се връща,
ще простя, ще простиш,
две мечти ни прегръщат,
две сърца в радостта се завръщат.
Идваш... тихи са стъпките...

© Яна Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??