30 sept 2006, 1:07

Тръгваш си 

  Poesía
745 0 1
Ти си тръгваш,
а не мога да те спра
В мрак потъвам
и облива ме тъга!

В твойте дрехи
сгушена стоя
и не мога
без тебе да заспя

Ти си тръгваш,
а роня аз сълзи
ти си тръгваш
и оставам без мълви

Ти си тръгваш
и оставяш ме във плен
Ти си тръгваш
заедно със част от мен


© Истинска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "ти си тръгваш
    и оставам без мълви"
    Това какво значи?!
    Слабо е стихотворението. Поработи още малко.
Propuestas
: ??:??