30.09.2006 г., 1:07 ч.

Тръгваш си 

  Поезия
743 0 1
Ти си тръгваш,
а не мога да те спра
В мрак потъвам
и облива ме тъга!

В твойте дрехи
сгушена стоя
и не мога
без тебе да заспя

Ти си тръгваш,
а роня аз сълзи
ти си тръгваш
и оставам без мълви

Ти си тръгваш
и оставяш ме във плен
Ти си тръгваш
заедно със част от мен


© Истинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "ти си тръгваш
    и оставам без мълви"
    Това какво значи?!
    Слабо е стихотворението. Поработи още малко.
Предложения
: ??:??