5 sept 2007, 14:20

Тръпка 

  Poesía
566 0 5
Комини стари дим извиха. Като завъртулки!
От моето сърце извират. Само запетайки!
С презрение неописуемо. Даже и с плесници!
Надзърнаха в душата ми. И излетяха като птици!
Уюта разрушиха. Среброто почерниха.
И взеха много. Но тръпката оставиха!
Какво ли пък разбират!? Някакви си запетаи...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??