1 feb 2008, 7:52

Тук 

  Poesía
606 0 1

Тук живея аз,

тук самотен съм сред хиляди лица,

тук денят е огрян от хиляди слънца,

тук слепецът вижда надалеч,

тук в бездарно състояние,

стискам моята мечта,

със сълзите на отчаяние... подправям твърдата лъжа,

че изгревът е нощ, а залезът е ден,

че някога съм бил господар... макар и през ден...

© Елесал елесал Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??