3 mar 2011, 14:45

Тук съм... 

  Poesía
414 0 1

 

Да, тук съм. Но далеч не знам дали съм аз
онази, дето грубостта с усмивка ще погази.
Дали съм истина, изстинала в студа?
Големи белоснежни капки сън по мене падат.

Мрак съм? Или пък най-изкусната лъжа,
която като млъкнал лунен стих покоя пази?
Да, тук съм... Но далеч не знам дали съм аз
онази, дето със вълшебен глас звездите пали.

 

 

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??