3 мар. 2011 г., 14:45

Тук съм... 

  Поэзия
411 0 1

 

Да, тук съм. Но далеч не знам дали съм аз
онази, дето грубостта с усмивка ще погази.
Дали съм истина, изстинала в студа?
Големи белоснежни капки сън по мене падат.

Мрак съм? Или пък най-изкусната лъжа,
която като млъкнал лунен стих покоя пази?
Да, тук съм... Но далеч не знам дали съм аз
онази, дето със вълшебен глас звездите пали.

 

 

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??