14 may 2010, 23:45

Тук съм... 

  Poesía
589 0 9

Забраних си да мисля -
  крадат ме!
Забраних си  съвети -
  копират ме!
Забраних си да давам -
  използват ме!
Забраних  си милост -
  не разбират!
Позволих си да обичам
  и… ме има!

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??