10 jun 2012, 12:24

Турски език в училищата 

  Poesía » Civil
513 0 1

Турският език да се изучава по четири часа.

Туй поиска Местан, на наглостта аса.

Да не подкрепяме тази позиция!

Възмутете се, бе, "Атака" и другата опозиция!
Игнатов криво разбира думата "интегритет".

Пак ли ще ставаме турски вилает?!
Нашите момичета ще ходят ли със забрадки,

затуй, че управниците ни са патки? 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??