10.06.2012 г., 12:24 ч.

Турски език в училищата 

  Поезия » Гражданска
508 0 1

Турският език да се изучава по четири часа.

Туй поиска Местан, на наглостта аса.

Да не подкрепяме тази позиция!

Възмутете се, бе, "Атака" и другата опозиция!
Игнатов криво разбира думата "интегритет".

Пак ли ще ставаме турски вилает?!
Нашите момичета ще ходят ли със забрадки,

затуй, че управниците ни са патки? 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??