18 feb 2017, 13:05

Твое е... 

  Poesía » De amor
391 1 5

Ти целият си страст и още нещо,
влудяващ до последния ми стон,
подръпваш струните ми с много нежност... вещо,
превръщам се в акорд с мажорен тон.

Душата ми отваряш без да питаш,
нахлуваш в нея... вземаш нещо свое,
и късче от сърцето ми опитваш,
не знаеш ли, че цялото е твое?

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??