Време е да си тръгна
не, още мъничко ще остана.
Зазорява се, хладно е,
а обичта ми е неспасяема.
Чакат те, телефонът ти - пак звъни
колко гневни съобщения
и за мене май пише.
Тръгвай тогава, хладно е.
Внимавай да не настинеш
или аз първа да стана, но не ми се иска
хладно е и те обичам,
а ти не искаш в замяна нищо.
Ще се обадиш след време, другата седмица,
края на месеца, не питам.
Зная, когато отново ти се прииска
да любиш някой неистово.
Хладно е, но те обичам
и не плача, само така прилича.
Ти ненавиждаш драми,
затова съм ти най- вярното
сексуално момиче
© Наталия Божилова Todos los derechos reservados