8.02.2008 г., 13:50 ч.  

Твоето сексуално момиче 

  Поезия » Любовна
1461 0 13

Време е да си тръгна

не, още  мъничко ще остана.

Зазорява  се, хладно е,

а обичта ми е неспасяема.

Чакат те, телефонът ти - пак звъни

колко  гневни съобщения

и за мене май  пише.

Тръгвай  тогава,  хладно е.

Внимавай  да не настинеш

или аз първа да стана, но не ми се иска

хладно е и те обичам,

а ти не искаш  в замяна  нищо.

Ще се обадиш след време, другата седмица,

края на месеца, не питам.

Зная, когато отново ти се прииска

да любиш някой неистово.

Хладно е, но те обичам

и  не плача, само така прилича.

Ти ненавиждаш драми,

затова съм ти най- вярното

сексуално  момиче

 

© Наталия Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??