9 dic 2015, 23:56

Твоите крила 

  Poesía » De amor
280 0 2
 
 

                            Твоите крила

 

Винаги съм била любовница на свободата, 

както и пленница на любовта...!

Но никога не съм се чувствала така, 

сега изпитвам всяка част от себе си...!

Винаги съм викала бунта и революцията,

 романтично небето съм целувала...!

Но никога не съм вярвала, че друг в себе си - 

ще отрази изцяло моите мисли и мечти...!

 

И докато ти не си появи, тук-не знаех, че ти си това,

 което търся и това което ми липсва...!

След като ти се появи, разбрах че 

ти си извора на цялото ми щастие, тогава за тебе:

Слязох на земята, където открих свободата и любовта, 

във всичко отношение-дело и дума...!

Сърцето ми реши, още преди да си дам сметка,

 да остана окрилена и влюбена на твоето небе...!

 

Преоткрих цялата си вяра и надежда в твоята 

илюзия и утопия, така заживях в реалността...!

Душата ми позна гласа на твоята душа и така 

преди да се усетя, сърцето ми тръгна след тебе...!

Летя прегърната в твоите крила,

 събуждам и заспивам в душата ти-моят мир и спокойствие...!

Летя, прегърната в твоите крила, живея и се 

прераждам в света ни-приключението и лудостта...!

 

Пътувам във твоя поглед, плувам в морето на всички тези чувства, 

откривам истината за живота...!

Извисяваш ме със тази безкрайна и безусловна 

любов, която изпитваш към мен, както и аз към тебе...!

Открих всяка своя добра черта, станах по-добра,

 открих красотата в хората и в света, заради тебе...!

Върша всякакви лудости и дивотии, откакто се обичаме и за първи път приемам нещата, 

както трябва да са...!

 

И докато ти не се появи, тук-мислех, че знам какво е свобода и любов,

 но не бях открила своето място в тебе...!

Съюзих се с твоето сърце, обединих се с твоята душа 

и се озовах, за миг във лабиринта на нашата любов...!

Тук, където съм сега със теб и откъдето никога няма да се измъкна, 

открих-това, което обичам-то е в тебе...!

Открих своята истина, открих щастието - от това да живееш прегърната 

в крилата на истинската любов...!!!...

 



Винаги съм била любовница на свободата, както и пленница на любовта, 

но с теб докоснах това, за което мечтая от толкова време...!!!...

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря...!!!Благодаря ти Младене...
  • "Винаги съм била любовница на свободата, както и пленница на любовта,
    но с теб докоснах това, за което мечтая от толкова време...!!!..."

    Чудесен финал, Лили! Изведен от пукнатината на сърцето. И напомнящ ми за редовете на гениалния Шандор Петьофи:

    "Две неща ми трябват на Земята - те са любовта и свободата.
    Жертвал бих живота безвъзвратно за любов. Любовта да дам за свободата съм готов!"

    Поздравление и спокойна нощ!
Propuestas
: ??:??