30 mar 2006, 10:24

Твоите очи 

  Poesía
1105 0 3

             



                                    Твоите очи говорят много,
                                  те са мойта нежна дрога
                                  сладко ме опиват и боли...
                                  сърцето нежно ме боли.
 
                                  Твоите очи ме омагьосват,
                                  в тях потъвам и се нося...
                                  Твоя поглед пари и гори,
                                  във вените кръвта ми лудо ври.

                                  Обичам твоя поглед да ме пари
                                  и за миг сърцето да изгаря.
                                  Изпепеляващо ме гледаш ти!
                                  Целуваш с поглед моите очи!

© Анггфйриеистк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??