24 abr 2013, 15:32

Твой 

  Poesía » De amor
549 0 0

Ужасно е, ако дори те нямам

в секундата, в която ще умра,

и всичко друго, за което страдам,

няма значение сега...

 

И който и днес да попиташ,

все същото ще ти отговори,

при мисълта дори само залитам,

колко аз съм станал твой...!

© Някой Си Там Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??