24.04.2013 г., 15:32 ч.

Твой 

  Поезия » Любовна
548 0 0

Ужасно е, ако дори те нямам

в секундата, в която ще умра,

и всичко друго, за което страдам,

няма значение сега...

 

И който и днес да попиташ,

все същото ще ти отговори,

при мисълта дори само залитам,

колко аз съм станал твой...!

© Някой Си Там Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??