3 abr 2007, 10:01

Твоя АД... 

  Poesía
603 0 1

Крещят стените,
спомените стенат,
снимките плачат,
говори тишината,
проклина леглото,
мъждука лампата,
летят часовете,
протича се времето,
по-бавно от дъвка.
Лее се самотата,
като вода от кана
Когато си сам!
Когaто ме няма !

© Симона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Като цяло ми хареса, ама само това сравнение с дъвка нещо май не му е там мястото.
Propuestas
: ??:??