Аз чакам болката да стихне
и ще дойда тайно във съня ти.
А ти ще ме обвиеш като вихър,
тъй пак ще ми препречиш пътя.
Тогава ще пропадна в бездна,
но някак мога да почерпя сили.
Сетне в миг от тъмното ще чезна,
преди почти да си ме мен убила.
Пък аз ще чакам болката да стихне
и ще дойда тайно във съня ти.
Ах, поспри се, че ще ме подминеш,
да, до края ще съм твоя спътник!
© Аз Todos los derechos reservados