Стана ми много студено,
а ти държиш да си обичан.
Как да се стопля в тебе
като от днес си ми ничий.
Сто клади да изгориш,
сто огъня да да запалиш,
сто луни да взривиш
ледът ще остане.
Твоят "любим" заместител разбра,
точно преди Коледа се пробуди.
На нея си писал среднощни писма
в отчаяние и любовна лудост.
...................................
На Дядо Коледа? Нима?
Мило е, навръх Рождество
да те лъжат.
© Наталия Божилова Todos los derechos reservados
Къде се изгуби, Наталия?
Мини за по едно кафе поне, м?