7 mar 2006, 12:12

ТЯ 

  Poesía
888 0 1

Космическа красота 
обвита в загадка
порив,мечта,
илюзия сладка

Изпитание нежно
прекрасна роса
създание бледно
единствено на света

Сияние сред ураган
ангел на греха
живот преигран
миг от вечността.

 

© ShamelessDreams Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??