8 feb 2014, 21:51

Тя!!! 

  Poesía » Filosófica
1525 0 30

 

 

 

Тя!!!

 

 

Когато

ни покрият

със чаршафа,

изчезва

всяко

колебание...

И спира

Съвестта

да страда.

Това е Тя!!!

Голямата Награда,

която всеки

възмездява,

която е

една и съща

в падение

и във

прослава,

която

всичко

преобръща

и стягата

отпуска

на хомота...

Смъртта

със пълни

шепи връща,

отнетото

достойнство

от Живота!

 

 

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??