21 feb 2023, 9:37

Тя дойде при мен 

  Poesía » De amor
212 0 0

Тя дойде при мен - дете,

стоплиха ме слънчеви лъчи,

стопи се сняг, цъфна цвете,

има добро тук, сърце, не плачи!

 

В блажена нирвана, в безметежност

дух забрави всяка болка и тревога,

изпълни се той с добро и с нежност,

да забравя тази жена просто не мога!

 

И аз още обичам нея, пречисти ме тя,

майка и баща любя по-малко дори,

даже всичко съм готов да и простя,

Боже, каква прекрасна жена сътвори!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??