Тя е една на 7 757 034 500 милр. души на планетата.
Тя не е просто една на милион,
тя е една за цял живот....
Тя е толкова специална,
единствена и уникална.
Тя е най-ярката звезда,
която познавам и обичам
до небето и обратно...
Тя носи златно сърце,
доброта и красота.
Тя е като снежинката -
неуловима, променлива,
неподчиняваща се никому
за нищо и в същото време
свършена....
© Емил Богданов Todos los derechos reservados