1 oct 2012, 11:08

Тя и Есента 

  Poesía » De amor
561 0 2

Есента ù отива. С цвят на лист осланен 

е косата ù дива. Листопад е за мен.

Силуетът мъглив е. Нереален и лек.

Паяжинно красив е. Поглед: сивкаво мек.

 

И самотните устни: с вкус на есенен дъжд.

И ръцете ù чувствени, непогалили мъж.

Жерави – раменете – полетели с тъга.

На гърдите ù – цвете. Скръб, любов и нега.

 

Тя самата е есен. Примирено-добра.

А смехът ù е песен. Думите ù – игра.

Ту мълча очарован, ту мечтая на глас.

Влюбен съм, луд, отровен... ала истински аз. 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??