23 oct 2010, 11:36

Тя и Той 

  Poesía » Otra
1046 0 5

Тя и Той

 

Тя го целуна, Той нея не!

Тя го прегърна, Той нея не!

Тя го мрази, Той нея не!

Тя го излъга, Той нея не!

 

Той ù се обади, Тя на него не!

Той я погледна, Тя него не!

Той я обичаше, Тя него не!

Той я пожела, Тя него не!

 

Тя го напсува,

Той не се обиди,

Той я удари – Тя си мълчи.

Заради парите му го търпи!

 

В очите му се появиха сълзи,

сърцето ù започна да я боли...

И всички им се чудят,

защо от този сън не се събудят.

 

Тя го мрази, Той нея не!

Тя му се извини, Той на нея не!

Тя го измами, Той нея не!

Тя го забрави, но... Той нея не!

 

Деян Иванов 21.12.2008

© Деян Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??