Oct 23, 2010, 11:36 AM

Тя и Той 

  Poetry » Other
1044 0 5

Тя и Той

 

Тя го целуна, Той нея не!

Тя го прегърна, Той нея не!

Тя го мрази, Той нея не!

Тя го излъга, Той нея не!

 

Той ù се обади, Тя на него не!

Той я погледна, Тя него не!

Той я обичаше, Тя него не!

Той я пожела, Тя него не!

 

Тя го напсува,

Той не се обиди,

Той я удари – Тя си мълчи.

Заради парите му го търпи!

 

В очите му се появиха сълзи,

сърцето ù започна да я боли...

И всички им се чудят,

защо от този сън не се събудят.

 

Тя го мрази, Той нея не!

Тя му се извини, Той на нея не!

Тя го измами, Той нея не!

Тя го забрави, но... Той нея не!

 

Деян Иванов 21.12.2008

© Деян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??