26 ene 2023, 12:34

Тя и Той 

  Poesía » De amor
504 2 0

Живее душата прекрасна,

там в гръдта ѝ тясна,

има място за един,

за нея той ще е неповторим.

Биде ден, бидат два,

нараства към него любовта.

 

 

Завинаги за нея ще копнее,

цял живот докато не остарее,

винаги ще бъде само тя

в празната му глава.

От грешките него го боли,

всеки ден се моли да му се прости.

© Стивън Ценов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??