14 mar 2008, 21:04

Тя ме замени 

  Poesía » De amor
823 0 1

Какво става с теб,

нещо не е наред.

Друга ли има, ми кажи,

не искам да ме лъжеш ти.

Няма толкова да ме боли,

ако истината кажеш ти.

Целуваш ме, но усещам аз,

че за друго мислиш в този час.

Усещам болка силна в мен

да ме гори ден след ден.

Бях с теб щастлива,

но любовта е била фалшива.

Щастлив бъди с нея,

ще опитам без теб да живея.

Тя ме замени,

не казвай нищо - замълчи!

Всичко беше до тук,

не ще обикна никой друг!

© Лиляна Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Само не казвай,че любовта е била фалшива.Като всяко друго чувство тя е променлива,изменчива и кратка,но много рядко фалшива.

Propuestas
: ??:??