30 dic 2014, 21:25

Тя - Новата 

  Poesía
580 0 1

                                 Душите отворете,

                                 път направете, 

                                 лошото забравете,

                                 и на ближния простете!

                                 Свещи запалете,

                                 огъня стъкнете,

                                 че, идва Тя - Новата

                                 по-чиста и добра,

                                 с нови надежди 

                                 да я посрещнем!

© Бонка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За много години,приятели!Нека Новата година бъде здрава,весела,щастлива и успешна!Поздрави...
Propuestas
: ??:??