2 oct 2007, 0:32

ТЯ още те обича 

  Poesía
714 0 5
ТЯ още те обича,
за нея още значиш нещо ти,
в сънищата си към тебе тича
и те пази във сърцето си!

Тя още те обича
и не иска май да спре,
всичко твое още я привлича,
с тебе ТЯ живее, без тебе ще умре!

ТЯ още те познава,
макар станалото до сега,
че няма да си с нея осъзнава,
но посреща те с усмивка, не с тъгa!

ТЯ беше наранена,
но да те обича пак не спря
и макар че беше не веднъж сломена,
чувствата си да запази съумя!

ТЯ още те обича,
кой знае до кога,
с "Любов" тебе те нарича,
както беше до сега!!!!

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??