14 ene 2014, 20:36

Тъга 

  Poesía » Filosófica
541 0 1

      Тъга

 

Тъгата ме завладява,

 но упованието ми остава,

 само Бог ме спасява,

 житейска радост ми дарява,

 но той нищо не ми обещава,

 да се потрудя за нея си заслужава.

 Аз със силата си ще живея и ще го преодолея,

 духовният ми път е трънлив,

 но носи положителна промяна,

 търси душа, от обич завладяна!  

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??